Dešavanjasajam namestaja bezbedno pakovanje

Sajam nameštaja svake godine privlači veliku pažnju i sa nestrpljenjem se očekuje. Ove godine se održava 55-ti put i planiran je između 7-og do 12-og novembra uz predstavljanje cele drvne industrije koja obuhvata sve faze, od prerade drveta pa do gotovih proizvoda.

 

Belgrade Furniture Fair Now – Overview from Belgrade Furniture Fair Now on Vimeo.

 

Modernizacija nameštaja

Zadnjih godina u ovom segmentu beleži se vidan napredak i približavanje svetskim trendovima. Dolaskom švedske Ikea-e ovo je novi izazov za domaće proizvođače da uđu direktno u trku sa savremenim rešenjima, jednostavnim, modernim i novim linijama nameštaja. Savremeni svet, zauzet i bez mnogo slobodnog vremena očekuje od proizvođača već gotova rešenja koja će zadovoljiti potrebe za praktičnim, jednostavnim i modernim komadima nameštaja koji neće ugroziti slobodan prostor u stanu i koji će im obezbediti pre svega ugodan kutak za porodično uživanje posle napornog rada i posla.

“Prethodne godine je bilo preko 67 hiljada posetilaca koji su posetili preko 520 izlagača iz preko 50 zemalja.”

sajama namestaja bezbedno pakovanje

Inostrani uticaj

Atraktivni oblici i dezeni mebla će sigurno obuhvatiti široku populaciju a naročito savremenu ženu koja je po pravilu stub svake tradicionalne porodice sa težnjom da sredi svoju oazu za uživanje. Očekivanja su velika i ovogodišnji sajam će biti svojevrstan test za proizvođače kakav će odgovor spremiti na sve više prisutan inostrani uticaj u industriji nameštaja na domaćem tržištu. Posebno će biti akcenat na završnu obradu i dezene sa već obaveznom funkcionalnošću uklopivom u više namenski prostor.

Zadovoljan kupac

Kvalitet proizvoda, moderna rešenja i logistika je od presudnog uticaja za odluku oko odabira proizvodjača nameštaja. Zadovoljstvo kupaca opštim odnosom prema obavezama prodavaca posebno načinom, mestom i terminom isporuke je od velikog značaja za kasnije reference i preporuke. Najbolja reklama je zadovoljan kupac.

Bezbedno i sigurno pakovanje

U ovom segmentu veoma je važno da je proizvod zaštićen od svih mogućih oštećenja prilikom manipulacije i transporta. Već sa proizvodne linije vredni radnici pridaju pakovanju veliku pažnju kako bi očuvali svoj plod rada. Bezbednost pakovanja i obezbeđenje proizvoda kako pojedinačno tako i u transportu je veoma bitno kako bi proizvod u potpuno ispravnom stanju, neoštećen, stigao u salon, domaćinstvo ili poslovni prostor. U delu primeni pakovanja u industriji nameštaja naveli smo značaj pakovanja i neophodnost korišćenja adekvatnog materijala kao i alate koji se koriste. Pre svega bi se izvojili proizvodi koji podrazumevaju pakovanje plastičnom trakom, pakovanje streč folijom i selotejp trakom. Više o ovim proizvodima i njihovim karakteristikama možete pronaći na našoj stranici o proizvodima.

Zaključak

Verujemo da će ovogodišnja izložba biti od velike pomoći potencijalnim kupcima kao i osobama koje koriste ovakve sajmove kako bi proširili poglede ka modernim trendovima i adekvatno rešiti svoj prostornu problematiku na najbolji mogući način. Sa nestrpljenjem očekujemo otvaranje.
Vidimo se 13-og novembra na sajmu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment