Rešenja za pakovanje za poljoprivrednu industriju

Voćarstvo i povrtarstvo je od davnina bila srpska uzdanica a poljoprivreda se uvek sa poštovanjem naglašava kao izvor života u svakoj zemlji. Gotovo da nema kraja u Srbiji gde se ne gaji neka kultura voća i povrća pa su i regioni poznati po trešnjama, višnjama, breskvama, šljivama i jabukama. Stalna je borba za izvozom voća, naročito u ruske zemlje tako da se najbolji proizvodi otkupljuju i smeštaju u hladnjače, pakuju i spremaju za veliki transport kao krajnji cilj jednogodišnjeg ciklusa.

pakovanje poljoprivredna industrija

Pakovanje i vezivanje gajbica na paleti je neophodno prilikom otkupa i smeštaja robe u hladnjače kako bi se osetljiva roba fizički zaštitila i obezbedila u manipulaciji i transportu. Široka je primena polipropilenske trake sa pripadajućim alatima i spojnicama kao i automatskih linija za pakovanje koje primenjuju veliki sistemi i koriste traku visokih perfomansi.

Streč folija se primenjuje u večini slučajeva za manje teške proizvode ali se mora paziti na važnu propustljivost kako bi roba dobila osveženje.

Predlog pakovanja

Set za pakovanje PP / PET trakom

pakovanje plasticnom trakom

Baterijski alat

Kombinovani baterijski alat za vezivanje SIGNODE BXT2